マイア ウェザリーさん(ALT)の離任式

ALTのマイア ウェザリーさんの任期満了に伴う,離任式が行われました。

田中校長先生が英語によりマイア先生の紹介を行いました。

Good afternoon, boys and girls.
Thank you for giving me a chance to make a speech in English.
Today I’m very sorry, but I have to tell you that Maia sensei is leaving our school and going back to her home country, England, at the end of this July.

Maia sensei came to Seiryo last year. I heard that when she was in her home country, England, one of her dreams was to come and live in Japan. She was a professional illustrator in England, and that is why our English notice board at the entrance hall is now so nice and beautiful.

She always had fun teaching English, and supporting the students and the other teachers.
Thank you very much for all the efforts you made here in Seiryo.

Wherever your journey may take you, we hope that Seiryo will always hold a place in your heart.
Now, Maia sensei, please make a speech for your students.

生徒会執行部の生徒とマイア先生

引き続き,生徒会長から英語で餞の言葉を贈りました。(下の原稿です。)

マイアさんは,イギリスに帰国後は,プロの絵本のデザイナーとして働く予定です。

2020年07月17日